Search
  • Tekst og foto: Rebecca Mender

To vinnere i Silver Small Tour finalen


Det var mange om beinet i finalen i Silver Small Tour. Antall ekvipasjer kom opp over 100 - og dermed sier FEI-regler at klassen skal deles i to og premieres deretter. Dermed ble det to glade vinnere i stedet for én - Sanne Sofie Hansen/Classic Girl og Cornelia Emilie Kasin/Lacosta.

Av 105 startende klarte 35 feilfri første fase i denne 1,25 m klassen. De to vinnerne hadde i særklasse beste tid - henholdsvis 26,23 s og 27,80 s. Når de attpåtil red null - ja, da ble det seier. Med den noe finurlige klassedelingen, som medførte en tenkepause i dommerboden, så fikk de to samme ekvipasjer også hver sin andreplass - så fulgte Line Brusletto/Caipiness foran Tine Schermann/Ravenna og Ingrid Helene Hassel Løes/Go With Me.

Resultat


45 views

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean