Search
  • Tekst og foto: Rebecca Mender

Gode vinnere


Helt til topps i CSIJ Small Tour gikk en ung og lovende rytter - Mathilde Kristine Kalland med sin Vittrupgaards Loucy. De red feilfri og fort og knep seieren foran Karoline Stangeland/Donnatella med et knapt halvt sekund. Som en god nummer tre kom Unni Ragnarsson/Doobie fra Sverige foran finske John Antell/Denzel.

I ponnienes CSIP Small Tour ble det repetisjon av gårsdagens topp to - Thea Johannessen/Lakeview Will He Be vant foran svenske Erik Dahnelius/Brad Pitt. På tredje fulgte Mille Malene Gjermundsen/Tovdal's Amazing Master.

I CSIP Big Tour gikk seieren til svenske Maja Feuk/Mr. Bunny - foran Henny Gitlesen/San Marino med Sofie Bjercke/Pimmetje hakk i hæl.

Resultater


196 views

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean