Search
  • Tekst og foto: Rebecca Mender

Dagens råeste tid


Fredrik B. Seim hadde bestemt seg. Han skulle vinne. Hesten V Nancy B var overhodet ikke uenig og sammen red de en rå tidshopping i Junior Small Tour, en 1,25 m klasse. Mens publikum gispet, suste de feilfritt over hinderne og tikket i mål på tiden 59,31 s. Andreplasserte Pernille Susaas Holt/Leoville suste også raskt rundt, men brukte drøye tre sekunder mer Enn Fredrik - for henne stoppet klokken på 62,44 s. Hvor fort Fredrik egentlig red, illustreres ved tiden til den som ble en god nummer tre - Nathalie Østbøe red sin Amilide feilfritt rundt på tiden 67,60 s.

I ponnienes Small Tour kategori I var det Camilla-Emilie Lafjell Lorentzen/Stirling Ben som klinket til med seier. De red tidshoppingsbanen feilfritt på tiden 59,37 s og vant foran Malin Skjoldal/Pearls Dream (64,81 s) og Charlotte Nordrum Didriksen/Flying Boy (66,32 s).

Resultater


16 views0 comments

Recent Posts

See All

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean